5.00лв подарък с код: NOVA за всички поръчки над 79.90лв

За нас

RabotniOblekla.bg е водещ оналайн магазин, от който можете да купите евтини продукти онлайн - от работни облекла и работни обувки за медицински работници, готвачи, строителни работници и над 3000 разнообразни професионални облекла във всички области на бизнеса.

Ние сме екип от професионалисти, които се стремят да осигурят висококачествено работно облекло за всеки бизнес, който цени комфорта и безопасността на своите работници и служители.

Нашата мисия е да предложим широка гама от работно облекло за всички видове професии, които да отговарят на най-високите изискванията за безопасност и комфорт при работа. Ние работим с водещи производители на работно облекло, за да можем да Ви предложим най-доброто качество на разумни цени.

Ние разбираме, че изборът на правилното работно облекло може да бъде труден и затова Ви предоставяме професионална консултация и съвети, които да Ви помогнат да изберете най-подходящото работно облекло за Вашата професия.

С удоволствие можем да Ви кажем, че всички нашите работни дрехи и обувки отговарят на европейските стандарти за безопасност и качество.

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт и се надяваме да имате приятно пазаруване при нас!

Следете нашите промоции, намаления и ексклузивни оферти.


Ние Ви гарантираме отлично качество, бърза доставка и достъпни цени!

​Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Част от нашите клиенти
Работни дрехи
Защитни обувки
Медицински
Кухненски
Защитни
Ръкавици

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 149.90 лв.

Качество и цена

от водеща фирма в работното облекло

Подарък при покупка

за поръчки над 50лв.