Пролетен сезон, още -10% на работни обувки с код: SPRING

Доставка и плащане

Кратка информация за доставката:


Безплатна доставка - за поръчки над 149.90 лв. до офис на ЕКОНТ или СПИДИ и 3.99 лв. до точен адрес
Цена за доставка - 6.69 лв. до офис на ЕКОНТ, 6,19 лв. до офис на СПИДИ и 7.89 лв. до краен адрес (при поръчки под 149.90 лв.)
Срок за доставка - от 1-5 работни дни


Подробно описание на условията за доставка:

1) Доставката в RABOTNIOBLEKLA.BG се извършва от 1 до 5 работни дни в зависимост от моментните наличности и поръчаните артикули. RABOTNIOBLEKLA.BG си запазва правото да удължи срока на доставка по следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката. RABOTNIOBLEKLA.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес. По Ваше желание можем да изпратим Вашата поръчка и чрез друга куриерска фирма като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента. За индивидуални поръчки срокът е спряно сложността на изработка и броя продукти като се оговоря допълнително с клиента.


2) Доставката в RABOTNIOBLEKLA.BG е безплатна при поръчки над 149.90 лв. Безплатна доставка е само при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ. За доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.99 лв, когато поръчката надхвърля 149.90 лв и 7.89 лв. фиксирано, когато поръчката е под 149.90 лв.

3) Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката. Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери, дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от RABOTNIOBLEKLA.BG), за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори. Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята, че полученото не отговаря на поръчаното.

4) Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от RABOTNIOBLEKLA.BG на куриера (ЕКОНТ), който му доставя поръчката или в офисите на куриерската фирма. Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

5) Разгледайте страницата „Подаръци“ на главното меню, за да разберете какъв подарък ще получите, ако поръчате продукти над определена стойност. Не забравяйте да добавите подаръка в кошницата, който Ви се полага за стойността на вашата поръчка.

6) Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни, като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточнение и потвърждение на Вашата поръчка. Поръчки НЕ се изпращат без потвърждение по телефон.

7) Продуктите се доставят от „Спално Бельо БГ 2016" ЕООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205622862. Стоките се предоставят от Паладиум ЕООД и Палтекс ЕООД като директен вносител на изделията.


При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!