Доставка и плащане

Кратка информация за доставката:

Безплатна доставка - за поръчки над 59.90 лв. и до офис на ЕКОНТ  
Цена за доставка - 4.90 лв. до офис на ЕКОНТ и 7.40 лв. до краен адрес (при поръчки под 59.90 лв.)
Срок за доставка - от 1-3 работни дни


Подробно описание на условията за доставка:

1) Доставката в RABOTNIOBLEKLA.BG се извършва от 1 до 3 работни дни. RABOTNIOBLEKLA.BG си запазва правото да удължи срока на доставка по следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката. RABOTNIOBLEKLA.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес. По Ваше желание можем да изпратим Вашата поръчка и чрез друга курирска фирма, като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента.


2) Доставката в RABOTNIOBLEKLA.BG е безплатна при поръчки над 59.90 лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката е фиксирана на 4.90 лв. Безплатна доставка е само при доставка до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ. За доставка до врата на клиента се доплаща сумата от 3.00 лв, когато поръчката надхвърля 59.90лв и 7.40 лв. фиксирано, когато поръчката е под 59.90 лв.

3) Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката. Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери, дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от RABOTNIOBLEKLA.BG), за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори. Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята, че полученото не отговаря на поръчаното.

4) Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от RABOTNIOBLEKLA.BG на куриера (ЕКОНТ), който му доставя поръчката или в офисите на куриерската фирма. Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева. Всички цени в сайта са с начислен ДДС .

5) Разгледайте страницата „Подаръци“ на главното меню, за да разберете какъв подарък ще получите, ако поръчате продукти над определена стойност. Не забравяйте да добавите подаръка в кошницата, който Ви се полага за стойността на вашата поръчка.

6) Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни, като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на Вашата поръчка. Поръчки НЕ се изпращат без потвърдение по телефон.

7) Продуктите се доставят от „Спално Бельо БГ 2016" ЕООД регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205622862.


При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!