Старт на лятото, още -5% намаление на тениски с код: SUMMER5

За поръчки на едро

Добре дошли в нашия онлайн магазин за работни облекла! Ако търсите оптимално решение за вашата фирма, ние предлагаме широка гама от висококачествени продукти на едро..
.
За големите корпоративни клиенти и поръчки на едро, имаме специални отстъпки. Нашите консултанти са готови да ви изготвят индивидуално предложение, което ще отговаря на нуждите и предпочитанията на вашата компания. Не се притеснявайте да ни потърсите, за да получите най-добрата оферта..
.
За нашите редовни и лоялни клиенти, разработихме специална програма за отстъпки, която автоматично се прилага в зависимост от приложимите условия. Така можете да получите още по-изгодни цени за вашите поръчки на едро..
.
Изборът на работно облекло е от решаващо значение за безопасността и удобството на вашите служители. Затова ние ви предлагаме само продукти от водещи марки на пазара, гарантиращи високо качество и издръжливост..
.
Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на работно облекло на едро. Нашите експерти са готови да ви помогнат с всяко запитване или въпрос, който имате. Свържете се с нас днес и ще получите най-доброто обслужване и оферта!.

За запитване за отстъпка свържете се с нас

Ако сте нов клиент, моля регистрирайте се

Част от нашите клиенти