Работно облекло по поръчка

от admin 15.07.2019 0 коментар(а)

Не всички работни дейности в различните индустрии си приличат. Дори да вземем за пример един строителен обект ще видим, че различните работни звена, може да са облечени в коренно различни работни облекла. Също така, понякога има специфични работни облекла, чиито размери не са налични и на клиентите не им остава друго освен да търсят опцията работно облекло по поръчка.

 

 

Съвременният пазар позволява да изберете работни дрехи изработени по поръчка според това, което търсите като модел, плат, предназначение, бранд, функции и т.н. Оттук насетне произлизат и различните възможности.

 

Например, може да поискате работно облекло по модел, който сте изработили според спецификите на вашия труд. Например работите в домашно ателие, и имате нужда от подредба на джобове, по прибран плат, ластичен колан и т.н.

 

Друга възможност е да сте харесали модел, който дадената фирма предлага, но да нямата нужния размер за вас. Тогава просто избирате същия комплект или дреха, която сте харесали, но да ви бъде направена по поръчка.

 

Престижните фирми предлагат и техни модели, според работните характеристики, които им потърсите и спецификите на конкретния професионален или хоби труд. Така че и тази опция е напълно реална.

 

 

Защо е толкова важно да имате възможност да изберете работно облекло по поръчка?

 

Както вече загатнахме, по-масовото работното облекло се прави на базата на стандартни изчисления от какво има нужда един работник, за да върши своята работа. Те се базират на сезонни съображения, натоварване, времетраене на трудовата дейност, средата за работа и т.н. В този смисъл, за един общ работник на строителен обект няма проблем да избере работно облекло от по-масовия тип, докато за един механик например е редно да си вземе маслоустойчива тъкан, която ще се повреди по-бавно и ще издържа на условията за труд в автосервиза.

 

Същото се отнася за лабораторни работници, които се нуждаят от киселиноустойчиви облекла; пожарникарите от огнеупорни; работещите във влажна и мокра среда водозащитни тъкани и т.н.

 

Още повече дадена фирма, която търси вариант за своите работници, може да е харесала дадена екипировка, но да няма търсения цвят, който мениджмънта е заложил като най-близък до символиката на самата компания.  Така че пълният набор от цветове също следва да е наличен при изработката по поръчка.

 

Компаниите които предлагат услугата, трябва да осигурят още няколко важни подробности. Да са бързи при извършване на поръчката и да могат да предложат същото качество, като това, което предлагат в каталожните модели.